Creative feminism dansar vidare!

Med en fantastisk Brysselresa, ett sjukt inspirerande besök av Berit Ås och en stundande projektpitchdag med företag från hela Sverige dansar Creative feminism vidare. Att våra spellistor har fått en sådan respons tycker vi är jättekul, och inte minst ännu ett bevis på att musik verkligen är en revolutionär kraft att räkna med. Dags att fortsätta svänga sina lurviga alltså!

Creative feminisms tredje feministiska spellista är gjord av den fantastiska, feministiska föreningen Ladyfest Göteborg. Ladyfest är ständigt aktuella med nya högklassiga arrangemang (det senaste hittar ni här: http://www.facebook.com/event.php?eid=222236971275) och finns till för att skapa större utrymme för kulturutövande kvinnor. Skitbra tycker vi på CF, som själva samarbetat med Ladyfest på festivalarrangemang och varit en av deras publikattraktioner på årets Arvikafestival.


Nu presenterar vi alltså stolt: Creative feminisms feministiska spellista #3 skapad av Ladyfest Göteborg. 19 dansanta, feministiska och helt underbara låtar, framförda av alla från Ladyhawke till Cyndi Lauper till Marina and the diamonds:


Creative feminisms feministiska spellista #3. Skapad av Ladyfest GöteborgTill nästa gång: dansa lite till upprorens tongångar.Kärlek,
Creative feminism.Mer om oss:

Blogg: http://www.creativefeminism.blogg.se
Hemsida: http://www.creativefeminism.se
Twitter: http://twitter.com/cfeminism
Livesändingar av föreläsningar och presentationer: http//www.bambuser.com/channel/creativefeminism

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0