Creative feminism söker marknadsföringsansvarig!

Creative feminism är Sveriges första och enda feministiska projektledarutbildning. Hos oss lär du dig praktiskt projektgörande kombinerat med feministiska studier. Hos oss lär du dig att förändra.

 

Nu söker Creative feminism en kreativ, strukturerad och social marknadsföringsansvarig som kan hjälpa oss att sprida vårt namn.  Du bör tycka om högt tempo, vara självgående i ditt arbete och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

 

Tjänsten vi utlyser är på 20 – 50 % och innefattar bland annat marknadsföring på internet, utveckling av grafisk profil och hemsida, ansvar för punktinsatser och nätverkande. Arbetet kan till viss del göras på distans, men vi ser helst att du kan närvara på plats i Arvika där utbildningen är förlagd minst 1 gång i veckan.

 

Du som söker har erfarenhet och/eller utbildning inom marknadsföring och layout. Det är ett stort plus om du är feminist.

 

Skicka CV och personligt brev till siri.ohman@galaxen.se senast den 31 december. Tjänsten tillsätts snarast efter utsatt datum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0