Gudrun <3

Det där med samma tid, samma kanal vet jag väl inte. Jag är helt enkelt för gammal för att vara vaken sådär sent (nästan 19 är verkligen en beundransvärld ålder, tycker ni inte det?).

Men i alla fall... Gudrun! Vilken kvinna, vilket fenomen! Alla som inte har sett henne föreläsa: GÖR. DET. NU.
Att med passionerad glöd förklara på ett lättförståeligt, men samtidigt detaljerat sätt, det kan hon.
Att efter många diskussioner genom olika artiklar orka ta fighten med folk som Pär Ström, det kan hon också.
Att vika sig för folk som tror att feminism är en rörelse som förespråkar kastrering och manshat, är något som är lite svårare.

Efter föreläsningen fick ju den lite mer priviligerade skaran (höhö), nämligen vårt Team, träffa Gudrun i enrum för en liten frågestund innan den formidabla kvinnan skulle bege sig iväg till den å så avlägsna tågstationen i den minst lika formidabla staden Arvika.
Gudrun slapp inte undan kramattacker och foton.

Fulla av energi och pepp och kämpaglöd begav sig i alla fall delar av gruppen för en sista föreläsning (för just det här projektet alltså) i Karlstad.
Platsen var NBVs lokaler och åhörarskaran bestod av studiecirkeln Martinus Kosmologi, min pappa, min pojkvän, min bästa vän och lite annat random folk.
Inklusive diskussion tog föreläsningen 3 timmar (!), vilket för en gångs skull inte berodde på att vi drog över tiden. Nä, för när man har att göra med en filosofi som tror på reinkarnation och människors tvåpolighet, kan det bli intressanta pratstunder. Och stunder då man måste vråla åt vuxna som pratar i munnen på varandra :D

Överens om att vi gjorde storsuccé och med Gudruns pepp i själen beslutade vi oss för att vår feministiska informationskampanj knappast slutar här. BEWARE! Ni har att göra med CREATIVE FEMINISM TEAM 2, och vi ska erövra världen i föreläsningsform!

Dessutom ska vi ta alla fighter. (Blodspakt någon?) Så passa dig Pär Ström, du har en obehaglig tid framför dig. Det är så roligt att du inte förstår något som betydligt yngre och mer oerfarna människor har förstått - NÄMLIGEN ATT VI VILL ÅT SAMMA HÅLL.

Heja genusdagis!
/Sofia
Starstruckers Inc.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0