KULTURNATTEN

Oj oj oj vad vi jobbar.
Oj oj.
Idag har såväl CF som GC jobbat rumporna av sig med den förestående Arvika Kulturnatt. Det har varit socker, te och frenesi all day long, men nu har jag bara ett möte kvar för dagen innan jag får gå hem och... äta. Sova. Eller få massage.
Fint, det!
Hej då så länge, världen. Kladdkaka och post it-lappar!

Dragkings och glassfetisch

Hej världen!
Den här bloggen har varit mindre aktiv än en sömndrucken Bert Karlsson på sistone, men det ska det banne mig bli ändring på! Solen skiner, kontoret skulle i det närmaste kunna flytta ut på plattan så fort någon smart jäkel uppfinner en soldeflektormojäng till de dataskärmar som våra arma ögon ser in i hela dagarna, och Timmy's har glass igen.
TIMMY'S HAR GLASS IGEN!
Fantastiskt, fantastiskt.
En annan fantastisk sak var den dragkingworkshop som Sebastian höll i innan (det likaså fantastiska (jag åt pizza på ett tak, hallå!) (nu kom Einar in i rummet och meddelar om rast! WOO. Tillbaka om en kvart. (NU ALLTSÅ!))) påsklovet. Det hela kulminerade i att hela CF-klassen klädde upp sig i skjorta och skägg och gick ut för en tvättäkta grabbmiddag på pizzeria Charlies, vilket genererade diverse roade/oroade blickar från det övriga klientelet.
Hahaha!
Vi borde göra en tradition av det här.
Nästa gång är det Tiki Room som gäller!
Här ser vi Matilda Varg posera som Dansbands-Fabbe. Vacker som en dag.
Kära fröken Siri var också väldigt vacker. Och framför allt manlig. (I bakgrunden ska du nu höra Eric Saade viska något om någon Manboy. Ack, vilket musikalisktmästerverk! Balsamiskt.)
Vi går nu in i sista projektetappen någonsin för Team 2:s del. Det är tjejgrupper, feministiska filmnätverk och sweet art, och en allmän känsla av oapati (tack för ordet, Sebastian). Peppelipepp-pepp!
Jag lämnar dig, kära läsare, med en bild på vårt vackra nu. Glass till alla!

RSS 2.0