Sitt inte bara där, GÖR nåt!



Ibland kommer man till en punkt där man måste fråga sig om genusvetenskapen verkligen är nog. Att läsa genusvetenskap kan vara ett av de bästa verktyg man kan skaffa sig om man vill kunna backa upp sina argument med rejäla fakta eller välarbetade teorier, men faktum kvarstår: det är ändå bara en massa teori. Och teori kan bara räcka till en viss gräns. Tillslut måste man börja GÖRA saker.

Det är här vi kommer in i bilden. Hos oss får du alla rejäla fakta, välarbetade teorier OCH tusen och åter tusen möjligheter till att omvandla ord till handling. På tiden tycker vi. 

Fjärde vågens feminism?

Världen behöver räddas och vi behöver ta reda på hur. Creative Feminism vill utmana dig till att ta steget och faktiskt göra det där du egentligen vill och kan.

Jämställdhet är inte målet och vi behöver sätta nya mål och hitta vägen dit. Det är otroligt viktigt att ha en teoretisk grund/analysera aktivismen i teorin, men vi behöver göra saker samtidigt. Det som märks och syns är det vi gör och där många människor är engagerade.

Vi behöver också rätt sammanhang för att faktiskt lyckas, vi behöver råd och coachning på vägen och människor som tror på oss. Creative Feminism har allt det där.

Som deltagare får du massor av kontakter, massa verktyg och erfarenhet av att driva verkliga projekt och företag. Du kommer få samarbeta och göra projekt för stora organisationer och företag. Du kommer få prata med din idol.

Du kommer lära dig mycket om ledarskap, hur man hanterar grupper, ekonomi, marknadsföring, projektprocesser och hur man faktiskt får det resultat man vill på ett projekt eller i ett företag.

Det är såklart också otroligt viktigt att analysera det vi gör utifrån den teori som finns. Vi läser genus, ledarskap och organisation på Karlstad universitet och hör föreläsare med erfarenhet av ledarskap och projektprocesser berätta. Samt jobbar med att analysera och reflektera över våra egna metoder och resultat.

Vi har sveriges och kanske världens enda ledarskap och projekt utbildning ur ett feministiskt perspektiv.

RSS 2.0