QUEER AIN'T DEAD!Plats: The Villa, Oslo
Datum: 22 december
Tid: 22.00 - 03.00
Inträde: 50 NOK
Åldersgräns: 20 år
 

Den första januari i år blev det möjligt för samkönade par i Norge att gifta sig med varandra. Det är den senaste i en lång rad med lagreformer som stärker och försvarar bögars, lesbiskas, bisexuellas och transpersoners rättigheter. Självfallet är det strålande! Självfallet är det bra!
Men vi skall inte lura oss själva.


Heteronormen finns fortfarande kvar och växer sig dagligen starkare av högervindarna som drar in över Europa. Det går inte en dag utan att en lesbisk ljuger om sin flickvän för släkten eller en transperson blir förpassad till ”rätt” toalett. Vi blir fortfarande betraktade som andra klassens människor, förvisso intressanta och exotiska, men inget man vill beblanda sig med.
Det är då dansmusiken börjar spela!


QUEER AIN’T DEAD! är slagordet som vi slår oss med för att inte somna i orättvisan! QUEER AIN’T DEAD! berättar att sann rättvisa inte kan uppnås enbart med hjälp av lagar! Och framförallt är QUEER AIN’T DEAD! klubben där vi tillsammans slår sönder en del av heteronormen för att bygga upp något vackert och beständigt i dess ställe.Kom och dansa till revolutionen!


/Sebastian


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0