Imorgon kör vi igång med Creative Feminism Team1!

Nu är det äntligen dags att dra igång. Det känns fantastiskt att äntligen få träffa alla som är antagna på samma gång. Vi startar med en intensiv och spännande vecka med mycket teambuildning, förväntningar och inspiration.

Hösten kommer innebära en rad projekt, mycket kunskap och en massa feministiskt pepp!

Ses i vimlet!

Hälsningar
Creative Feminism


Här får du ett feministiskt sammanhang!

"Först och främst vill jag skapa ett sammanhang till som är feministiskt. Jag vill göra det i Arvika. För att det är kul och behövs. Jag vill göra det utanför ramarna för en universitetsexamen. Fast inom utbildningsramar, så att folk kan lägga all sin tid på det. Jag vill göra en utbildning där man får läsa/lära sig om feminism i sitt sammanhang. Där feminism står för aktivism och aktivism för handling. Jag vill lära folk att tänka och göra och påverka. Jag vill lära hur man analyserar det man gör ut ett feministiskt perspektiv. Jag vill lära ut hur man bryter normer och förändrar strukturer och vad som händer när man gör det.

Jag vill lära ut hur man kan använda sin kreativitet till att skapa saker som förändrar och påverkar.

Jag vill skapa nya sätt att göra världen mer jämställd, mer vettig och öppen.

Jag vill ifrågasätta hur man gör saker och skapa nya metoder för det, nya normer för projektledningen och ledarskapet. Bryta en förlegad praktik. Fast samtidigt ge de verktyg och den kunskap som behövs för att lyckas i den här världen.

Samt ha jävligt kul tillsammans med personer som har samma mål som jag."

 

Siri Öhman - Utbildningscoach

 

Nu ska vi fylla de sista platserna - ansök på www.galaxen.se/ansok


Creative Feminism i ETC

Kolla in! Feministiska projektledare utbildas av Martin Halldin

RSS 2.0