Upp till kamp och Allt om jämställdhet

Hallååååå bloggen!
- Hej 118100, var hittar man Sveriges mest febrilt sysselsatta, chokladinjicerande och peppade kvinnor i åldern 19 till 19?
- Hej där, 118100 här. Åk till Värmland, Arvika, Hamngatan 10, Ritz, kontoret på övervåningen. Du känner igen duracellkaninerna ifråga på deras glansartade blickar, deras fäbless för Marabou, samt ett nitiskt citerande av Stephan Mendel-Enks bok Med uppenbar känsla för stil. Lycka till, hit med 20 spänn plus sms-taxa nu din dumma jävel!
De må veta hur man tar betalt, men nog har de rätt alltid. Undertecknad och fröken Terese Skoog är i skrivande stund mitt uppe i ett projekt för Allt om Jämställdhet, en hemsida som samlar aktuella nyheter på jämställdhetsfronten, och samtidigt har flertalet lysande krönikor och en jättelik informationsbank.
Projektbeställarna, de fem egenföretagarna som driver sidan, är helt underbara! Vi har haft flertalet bra möten med dem, men det bästa var det avslappnade dygn vi hade med dem i Stockholm nu i helgen. Det var först ett kortare möte, och sen en fabulöööös middag på Hermans (inklusive samtal om härskartekniker och bajshumor), och sedan höjdpunkten: efterhänget hemma i en av projektbeställarnas mysiga lägenhet.
Det var varma filtar,
te,
böcker,
diskussion om Den Äkta Kärlekens vara eller icke vara,
och en allmän känsla av åh-vad-fint-livet-är-ibland.
Därav vår febrila sysselsättning, vårt chokladberoende och den stora peppen. Vi jobbar med marknadsföring och innehåll, det vill säga - vi får träffa en hejdundrandes massa intressanta människor, vi tillfredsställer journalisterna i oss med artikelförfattande, och vi får helt grymma kontakter i jämställdhets- och feminist-Sverige.
HEJA!
www.alltomjamstalldhet.se
Kolla! :)

//Sanne


RSS 2.0