Creative Feminism kommer ut ur festivalbubblan

Efter en fantastisk Arvikafestival, så är vi tillbaks. Festivalen var en sjukt bra mötesplats där vi träffade en massa bra och intressanta personer som kan komma att bli värdefulla för utbildningen.

Vi hade också en workshop med några av de som sökt där vi vandrade runt på festivalområdet i hettan för att träffa personer som berättade om vad de gör i festivalen. Vi presenterade också utbildningen lite noggrannare och alla fick chansen att berätta vilka de är, vad de vill göra under ett år på Creative Feminism och vad ett drömprojekt skulle vara. Väldigt spännande att höra. Vi avslutade med två fantastiska diskussioner om vad ett feministiskt ledarskap skulle kunna vara och vad man egentligen kan/borde göra för att bryta den manliga dominansen bland artister på festivaler. Jag tror vi alla såg framför oss alla bra och givande diskussioner vi kommer ha det närmaste året. Kul!

För er som är sugna så finns fortfarande chansen att söka. Vänta inte. Det här kommer bli något alldeles extra. Mejla siri@galaxen.se.

Vänligen
Creative Feminism

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0