Kreativ feminism, något för dig!

Creative Feminism

Creative Feminism är en 1 årig feministisk projektledarutbildning som genomförs av Galaxen/Arvikafestivalen på uppdrag av Ingesunds Folkhögskola.

 

Utbildningen är Sveriges första feministiska projektledarutbildning och är helt unik i kombinationen av kreativitet, feminism och projektledning.

 

Creative Feminism kommer att innehålla kunskap och teori om kreativitet, entreprenörskap och projektledning tillsammans med feminism, genus och jämställdhet. Utgångspunkten kommer under hela utbildningen vara att göra feministiska projekt med feministiska budskap och reflektera över resultat och process utifrån ett feministiskt perspektiv. Det kommer finnas stort utrymme för de studerandes egna kreativa idéer och vilja att förändra och påverka.

 

Vi kommer jobba mycket med vad feministiska processer och metoder är, vad feministisk projektledning och feministiskt ledarskap är.

 

Vi kommer under hösten jobba veckovis med mindre projekt där vi bjuder in gästföreläsare och workshopsledare för att ge oss kunskap och teori som vi sedan testar i praktiken. Vi kommer också göra två större projekt varav ett kulturarrangemang och en föreläsningsserie.

 

Under våren kommer vi under de första månaderna göra ett stort projekt i samarbete med en feministisk organisation utomlands. Avslutningsvis kommer vi göra projekt tillsammans med Arvikafestivalen.

 

För mer info och inspiration ring Siri, utbildningsansvarig på 073 061 58 66 eller mejla siri@galaxen.se

Här kan du ansöka - ONLINEANSÖKAN

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0