Fjärde vågens feminism?

Världen behöver räddas och vi behöver ta reda på hur. Creative Feminism vill utmana dig till att ta steget och faktiskt göra det där du egentligen vill och kan.

Jämställdhet är inte målet och vi behöver sätta nya mål och hitta vägen dit. Det är otroligt viktigt att ha en teoretisk grund/analysera aktivismen i teorin, men vi behöver göra saker samtidigt. Det som märks och syns är det vi gör och där många människor är engagerade.

Vi behöver också rätt sammanhang för att faktiskt lyckas, vi behöver råd och coachning på vägen och människor som tror på oss. Creative Feminism har allt det där.

Som deltagare får du massor av kontakter, massa verktyg och erfarenhet av att driva verkliga projekt och företag. Du kommer få samarbeta och göra projekt för stora organisationer och företag. Du kommer få prata med din idol.

Du kommer lära dig mycket om ledarskap, hur man hanterar grupper, ekonomi, marknadsföring, projektprocesser och hur man faktiskt får det resultat man vill på ett projekt eller i ett företag.

Det är såklart också otroligt viktigt att analysera det vi gör utifrån den teori som finns. Vi läser genus, ledarskap och organisation på Karlstad universitet och hör föreläsare med erfarenhet av ledarskap och projektprocesser berätta. Samt jobbar med att analysera och reflektera över våra egna metoder och resultat.

Vi har sveriges och kanske världens enda ledarskap och projekt utbildning ur ett feministiskt perspektiv.

Kommentarer
Postat av: Banancalle

"Vi har sveriges och kanske världens enda ledarskap och projekt utbildning ur ett feministiskt perspektiv."Varenda socionomutbildning innehåller just det här, plus mycket annat. Så helt unikt är det ju faktiskt inte. :)

2009-06-22 @ 13:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0