Revolutionen är här igen - här kommer Creative feminisms andra feministiska spellista!

En grå måndag för nästan två veckor sedan lanserade Creative feminism den dansanta revolutionen – våra egna feministiska spellistor gjord av en riktigt cool feminist och tillika vän till oss. Det första utskicket av listan fick en enorm respons och satte färg på tillvaron för många feminister. Nu är det dags att svänga sina lurviga igen!

 

Nu på måndag kommer Creative feminism att vara i Bryssel och ha möte med bland andra European Women’s Lobby. Kul som attan, men något som såklart innebär mindre tid framför datorn. Därför ger vi er anledning att dansa redan nu! Oavsett om du planerar fredagsmys, sus och dus och rock n’ roll eller bara lite revolt mot patriarkatet  – klickar du på spotifylänken får du garanterat inspiration! Ibland behövs det inte mer än en bra låt för att fortsätta arbeta för det man tror på.

 

Vår andra lista är gjord av den eminenta Maud Lindström. Lindström är Sveriges enda officiella kärlekskritiska, bisexuella och feministiska visartist, krönikör och poet och levererar alltid fantastiska analyser av samhället i sina texter. (Vill du läsa eller höra mer av Maud kan du göra det här: www.maudlindstrom.com).Creative feminism är naturligtvis några av hennes största fans, och har tidigare arbetat med henne när förra årets elever gjorde ett av sina första projekt och anordnade en festival med tema Utopi.

 

Så. Nu presenterar vi med glädje Creative feminisms spellista # 2. Skapare: Maud Lindström.  7 uppkäftiga, glada och feministiska låtar. Här hittar du allt från Nancy Sinatra till Marit Bergman till Röda bönor:


Creative feminisms feministiska spellista #2. Skapad av Maud Lindström. "How does that grab you darlin´?"

 

Lyssna, dansa och gör lite revolution till nästa gång!

Kärlek!
Creative feminism

Hemsida: http://www.creativefeminism.se (Vilka är vi? Varför ska man bli feministisk projektledare? Här får du svaren.)

Blogg: http://www.creativefeminism.blogg.se (Vad gör vårt nyaste team? Här får du veta!)

Twitter: http://www.twitter.com/Cfeminism (Dagliga uppdateringar och feministisk pepp. Här får du det).

Facebook: http://www.facebook.com/inbox/readmessage.php?t=196769300866&f=1&e=-12#/group.php?gid=14190623398&v=wall&ref=ts


Ps. Vem är din feministiska förebild som du skulle vilja ha en spellista med? Vi är öppna för alla förslag! Maila mikaela.holmgren@galaxen.se eller skriv till oss på facebook!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0