Vill du få chansen att få kostnadsfri hjälp av våra feministiska projektledare? Kom till vår projektpitchdag den 7 december!

Creative feminism, Sveriges första och enda feministiska projektledarutbildning, utbildar just nu sju stycken kompetenta, kreativa och drivna feministiska projektledare. Nu har din organisation chansen att kostnadsfritt få hjälp med ett projekt av någon eller några av dem.

 

Med den anledningen välkomnar vi dig att närvara på vår dag för externa projektbeställare.

Datum: 7 december

Tid: 9 – 12

Plats: Evenemangshuset Ritz, Arvika

 

Under projektbeställardagen kommer du, som representant för din organisation, att få möjligheten att presentera det projekt du skulle vilja att våra projektledare deltog i inför dem och andra organisationer som hoppas på samma sak.

 

Det här är ett tillfälle för dig att inte bara få in extra kraft, uppfinningsrikedom och driv i ditt projekt, utan också få träffa andra feministiska organisationer och knyta kontakter med dem.

 

Följande gäller för det arbete projektledarna kan lägga ned om de väljer ditt projekt:

·         Period: 8 veckor. Exakta datum ej bestämt, men någonstans mellan januari – april.

·         Omfattning: Cirka 50%

·         Kompetens: har utbildning i marknadsföring, projektekonomi, feministisk teori, jämställt ledarskap, entreprenörskap och projektteori. Har också praktiserat alla dessa delar väl, både genom egna och beställda projekt.


Är du intresserad av att närvara på projektpresentationsdagen med ett spännande projekt eller har frågor – kontakta Mikaela Holmgren på mikaela.holmgren@galaxen.se. Sista anmälningsdag är 4 december.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0