HEJ ULF!

...dator...*zzzzz*... måste gå hem... vill ha maaaaat... sooova... (LÅNG (observera: ironi) fjällvandring till lägenheten). ÄTA. Ska bara... vila huvudet lite... fem minuter till... jag hinner nog... OH SHIT VAD ÄR KLOCKAN!?

Som vanligt är den obotliga tidsoptimisten Sofia ute i sista sekund med saker och ting, som att skriva det här blogginlägget till exempel. Jag hoppas verkligen att jag lyckats utrota, eller i alla fall kan ta kontroll över denna idiotiska last (undrar om voodoo och sånt funkar på oönskade egenskaps-parasiter också?) när jag är färdig med Creative Feminism i Arvika. Jag måste dock säga att det har gått förvånansvärt bra de här första två veckorna, för så länge jag sover ordentligt på nätterna verkar jag kunna vara fokuserad ovanligt länge för att vara jag... 
Hm... Jag kanske inte borde ha stannat på Ritz till halv ett igår natt... Men jag och Sanne KUNDE verkligen inte motstå lockelsen "att rigga scen". Vi var nog mer till besvär än till hjälp, men, man måste faktiskt börja någonstans här i världen. Höhö.

Jag har sett mig själv skriva "ketchup" här hela dagen... Så nu! Håll i hatten, spänn fast säkerhetsbältena och räkna melonerna: KETCHUP!

                                         

//Sofia Edström

PS. Man får inte va för seriös. DS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0